Aktuellt

Se vad som händer hos oss

Kickstart Deal 5×5

Vi ser absolut störst förändring och tydligast resultat när vi får möjlighet att ta hand om er i tätare intervall initialt, en kickstart helt enkelt. Därför har vi nu tagit fram detta erbjudande där du kommer på behandling 5 veckor i rad. Du bestämmer om sessionerna är 60, 90 eller 120 minuter långa, men alla är av samma längd. Vi ger dig 10% rabatt och bjuder att prova på vår nya Infraröda bastu tillsammans med en vän.

Erbjudandet gäller hos Maria & Kajsa, i mån av plats och tills vidare.

Dags att ge tillbaka till dig själv?

Ta kontakt med oss om du har frågor eller vill köra igång! Om du redan har hittat en första tid som passar dig kan du boka den och skriva ”kickstart” i meddelanderutan så hör vi av oss och styr upp resten.

YOGA

Hos oss finns olika typer av yoga i kursformat. Det innebär att varje yogalärare hyr in sig och har sina kurser/event som bokas hos respektive lärare. Det gör att det blir samma grupp och mer kontinuitet:) Vi har i dagsläget alltså inte ett schema där man kan köpa 10-kort eller liknande. Vissa grupper är fulla och vissa har fortfarande plats, det finns möjlighet till dropin vid sjukdom osv. Kurserna startar under jan/feb, olika startdatum. Under våren 2023 ser det ut såhär:

Måndagar: Yinyoga 12 veckor kl: 19.00-20 & 20.15-21:15

Under 12 måndagskvällar möts vi på mattan för en lugn och skön yinyoga.

Låt dig guidas in i yinyogans terapeutiska positioner med anpassning efter just din unika kropp och ditt behov för dagen. Yinyogan kan vara kraftfull och stretchande men också varsam, lugn och meditativ. Den blir precis vad du gör den till vilket är det fina med yinyogan.

Välkommen precis som du är och du behöver inte ha yinyogat tidigare.

För frågor jennifer@systerknuten.se

Grupperna är fulla, dropin i mån av plats kan förekomma.

Tisdagar: Yoga med Sandra Adrian kl: 18-19.30 dropin i mån av plats

Onsdagar: Wind down & tune in, Yin yoga & meditation med Maria kl: 19.30-21

Start 15/2, 6ggr för 1500kr

Platser finns, maria@makasih.se vid intresse/bokning (minimum 5 anmälda)

Torsdagar: Iyengar yoga med Andrea Olow, privat grupp.

Fredagar: En gång/månad: Yin & Massage med Jennifer & Jessica från Systerknuten 18.45-21 Boka

Söndagar: Yinyoga & Yoga Nidra kl: 18.00 (8v)

För dig som vill bjuda in till mer djupavslappning eller är nyfiken på vad djupavslappningen kan kan göra för dig. Här är kursen där vi kombinerar yinyogans stretchande och uppmjukande positioner med en guidad Yoga Nidra. Yoga Nidra är precis just det, en avslappning där du (oftast) liggande i savasana-position guidas genom en rad olika tekniker/segment. Målet att nå ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där det är djupt läkande att vara för såväl hjärnan och kroppen.

Extra bra för dig som lider av sömnbrist, utmattning eller upplever att livet går i ett högt tempo.

Välkommen precis som du är och du behöver inte ha yogat tidigare!

En plats kvar! Boka Frågor jennifer@systerknuten.se

Presentation av Makasih och de som är verksamma nu eller planerar evenemang framöver. Det blir mer aktivitet i yogasalen under nästa år, till exempel:)

Pamela som du kan läsa mer om under ”om oss” berättar om lymfsystemet som börjar bli allt mer i ropet. Hon, liksom vi (Kajsa & Maria) erbjuder lymfmassage. Lymfan är otroligt spännande och viktig när det kommer till återhämtning och med andra ord minst lika viktigt om du har en aktiv livsstil.

Gaetano från Healing Movements håller en prova på klass i Gyrokinesis. Om än mer okänd form av rörelse så är det fantastiskt. Stolar används och det känns som att smörja lederna inifrån med rörelse. Gaetano håller även en breathwork session hos oss den 7/12 kl 18-20 med fokus på release and restore. Bokas direkt via honom, kostnad 350kr .Observera att Gaetanos klasser hålls på engelska.

Maria håller en avslutande yin yoga. Yin är en stillsam yogaform för alla. Fokus är att varva ned, komma i kontakt med sig själv och sträcka ut i bindväven. Perfekt sätt att avsluta och bjuda in till nattens sömn.

Utöver detta finns möjlighet att skriva upp sig på kortare prova på behandlingar, reflexolgi, hälsocoaching, postural träning. Allt bokas på plats, kostnadsfritt.

Presentkort finns också till försäljning, passa på, vi kommer att höja våra priser lite efter nyår.

WakeUp Yoga på torsdagar kl 07-08 under oktober.

Maria erbjuder en morgonklass som får dig att vakna inifrån istället för med de sedvanliga kopparna kaffe. 

Du väcker kroppen bygger energi utan gymnastiska övningar och svett. 

Inga förkunskaper krävs, du börjar på din nivå och övningarna anpassas efter gruppen.

Kom som du är och lämna vaken och alert, men ändå lugn.

Pågår varje torsdagmorgon under oktober månad till specialpris där du har möjlighet att boka de gånger du vill och kan komma. 

Framöver kommer främst kurskoncept erbjudas, detta är en möjlighet att prova på hur det känns att yoga hos oss.

Bekväma kläder, mattor och yogaprops finns att låna om så önskas.

BOKA

Teamet växer

Under ”om oss” kan du läsa mer om alla terapeuter som huserar under Makasihs tak. I oktober ansluter Sara som kommer att finnas på plats på onsdagar. Läs mer om henne och alla andra, och ännu har vi plats för fler!

Sensommar och höst.

Nu finns det tider hos både Kajsa och Maria, och även övriga terapeuter och yogisar är tillbaka efter semestrar. Vi har fler på väg in också, men fortfarande finns det plats för fler. I skrivande stund är det yogakurser hos oss tisdag och torsdagkvällar, men dessa grupper är redan fulla. Håll utkik här och på våra sociala medier gällande kommande nyheter och events.

Mindre temakvällar med Anju, ayurvedisk doktor, kommer inom kort att presenteras 🙂

Semestrar.

Maria har tider fram till mitten på juli, varpå hon är ledig en månad. Kajsa är förhoppningsvis tillbaka i höst efter att ha skolat in sin dotter på förskola, då främst dagtid.

Yogasalen är ledig, om intresse finns för att hyra in sig för events av olika slag, och vi söker fortfarande fler att ansluta till vårt team (under egen regi).

Vi finns alltid tillgängliga på mail, om funderingar uppstår.

Glad sommar!

Våruppdatering

Det var ett tag sedan, uppdateringar sker oftast snabbare via våra sociala medier, men bättre sent än aldrig. Det rullar på under vårt tak och det senaste tillskottet består av två ayurvediska doktorer som kommer in istället för Susanna på måndagar och onsdagar under maj och juni månad. Det går att läsa mer om dem via Susannas sida och sociala medier och för tidsbokning, tryck här. Anju och Padmapriya sitter på enorm kunskap inom ett system som många i väst är helt obekanta med. De erbjuder hälsokonsultationer och kroppsbehandlingar.

I yogasalen pågår det också en del aktiviteter och kurser hålls löpande med olika lärare. Vi är inte en studio (iaf inte än) så bokningar sker, i mån av plats, hos respektive lärare. Vi brukar annonsera om det finns platser kvar. Under sommaren blir det uppehåll för att sedan dra igång igen till hösten. Enstaka event och workshops dyker upp emellanåt, vi har haft kakaoceremonier, soundhealing, kvinnocirklar och miniretreats. Finns tillgänglig att hyra vid intresse, vi söker också fler terapeuter att fylla upp på deltid. Rum finns tillgängliga halvdag/heldag/deltid.

Vi kommer att ha semester och vara borta en del i juli/aug, dock gäller inte det alla terapeuter. Förhoppningsvis gör Kajsa en efterlängtad comeback efter sommaren, håll utkik!

Tillbaka igen.

Nu är vi tillbaka i våra ordinarie lokaler igen och ser fram emot en massa höstmys. Håll utkik för events i november! Dessutom söker vi terapeuter som vill hyra in sig på deltid och yogisar eller liknande som är i behov av utrymme för klasser, events, föreläsningar, workshops osv. Vi uppdaterar här samt via sociala medier.

Kajsa är fortfarande föräldraledig med sin lilla som nu närmar sig 3 månader. Maria kör på med behandlingar och börjar med företagsyoga med mer i kikaren. Hos oss finns fortfarande Hans (healing) och Pamela (postural träning/lymfmassage)

Nedan fylls på med info om kommande kurser/evens av olika slag.