Aktuellt

Se vad som händer hos oss

WakeUp Yoga på torsdagar kl 07-08 under oktober.

Maria erbjuder en morgonklass som får dig att vakna inifrån istället för med de sedvanliga kopparna kaffe. 

Du väcker kroppen bygger energi utan gymnastiska övningar och svett. 

Inga förkunskaper krävs, du börjar på din nivå och övningarna anpassas efter gruppen.

Kom som du är och lämna vaken och alert, men ändå lugn.

Pågår varje torsdagmorgon under oktober månad till specialpris där du har möjlighet att boka de gånger du vill och kan komma. 

Framöver kommer främst kurskoncept erbjudas, detta är en möjlighet att prova på hur det känns att yoga hos oss.

Bekväma kläder, mattor och yogaprops finns att låna om så önskas.

BOKA

Teamet växer

Under ”om oss” kan du läsa mer om alla terapeuter som huserar under Makasihs tak. I oktober ansluter Sara som kommer att finnas på plats på onsdagar. Läs mer om henne och alla andra, och ännu har vi plats för fler!

Sensommar och höst.

Nu finns det tider hos både Kajsa och Maria, och även övriga terapeuter och yogisar är tillbaka efter semestrar. Vi har fler på väg in också, men fortfarande finns det plats för fler. I skrivande stund är det yogakurser hos oss tisdag och torsdagkvällar, men dessa grupper är redan fulla. Håll utkik här och på våra sociala medier gällande kommande nyheter och events.

Mindre temakvällar med Anju, ayurvedisk doktor, kommer inom kort att presenteras 🙂

Semestrar.

Maria har tider fram till mitten på juli, varpå hon är ledig en månad. Kajsa är förhoppningsvis tillbaka i höst efter att ha skolat in sin dotter på förskola, då främst dagtid.

Yogasalen är ledig, om intresse finns för att hyra in sig för events av olika slag, och vi söker fortfarande fler att ansluta till vårt team (under egen regi).

Vi finns alltid tillgängliga på mail, om funderingar uppstår.

Glad sommar!

Våruppdatering

Det var ett tag sedan, uppdateringar sker oftast snabbare via våra sociala medier, men bättre sent än aldrig. Det rullar på under vårt tak och det senaste tillskottet består av två ayurvediska doktorer som kommer in istället för Susanna på måndagar och onsdagar under maj och juni månad. Det går att läsa mer om dem via Susannas sida och sociala medier och för tidsbokning, tryck här. Anju och Padmapriya sitter på enorm kunskap inom ett system som många i väst är helt obekanta med. De erbjuder hälsokonsultationer och kroppsbehandlingar.

I yogasalen pågår det också en del aktiviteter och kurser hålls löpande med olika lärare. Vi är inte en studio (iaf inte än) så bokningar sker, i mån av plats, hos respektive lärare. Vi brukar annonsera om det finns platser kvar. Under sommaren blir det uppehåll för att sedan dra igång igen till hösten. Enstaka event och workshops dyker upp emellanåt, vi har haft kakaoceremonier, soundhealing, kvinnocirklar och miniretreats. Finns tillgänglig att hyra vid intresse, vi söker också fler terapeuter att fylla upp på deltid. Rum finns tillgängliga halvdag/heldag/deltid.

Vi kommer att ha semester och vara borta en del i juli/aug, dock gäller inte det alla terapeuter. Förhoppningsvis gör Kajsa en efterlängtad comeback efter sommaren, håll utkik!

Tillbaka igen.

Nu är vi tillbaka i våra ordinarie lokaler igen och ser fram emot en massa höstmys. Håll utkik för events i november! Dessutom söker vi terapeuter som vill hyra in sig på deltid och yogisar eller liknande som är i behov av utrymme för klasser, events, föreläsningar, workshops osv. Vi uppdaterar här samt via sociala medier.

Kajsa är fortfarande föräldraledig med sin lilla som nu närmar sig 3 månader. Maria kör på med behandlingar och börjar med företagsyoga med mer i kikaren. Hos oss finns fortfarande Hans (healing) och Pamela (postural träning/lymfmassage)

Nedan fylls på med info om kommande kurser/evens av olika slag.

Tider finns!

Det går att boka behandlingar som vanligt, dessa utförs i andra lokaler belägna i samma huslänga, uppgifter om vart skickas efter bokning så det varierar.

/ K&M.

Översvämning

Precis som vi höll på att planera för öppet hus och större utbud överöste vädergudarna oss med ett skyfall som fick hela lokalen att svämma över. Otur? Det beror på perspektivet.

Det betyder dock att vår vanliga lokal är obrukbar under de närmsta månaderna, då sanering och renovering pågår. Vi jobbar på tillfälliga lokaler i samma område, uppdaterar tidsbokning och plats så snart detta är klart, och jobbar för att kunna ta emot både befintliga och nya klienter så snart som möjligt!

M & K

x

Sommaruppdatering

Nu har vi landat ordentligt i våra nya lokaler på Bromeliusgatan där magin sakta men säkert växer fram. Vi följer givetvis rådande rekommendationer gällande covid 19, och längtar tills vi kan börja med våra yoga och meditationsklasser. 

Vi välkomnar våra nya kollegor på Makasih;

– Stina Lidén, akupressör, massör mm, Instagram: Kroppsro2.0 samt tel: 0734-118191
– Hans Nielsen, healer, healinggoteborg.se
– Danilo Spasic, hypnoterapeut, hypnoterapeut.com

Kajsas mage växer och snart är det dags för henne att gå på föräldraledighet. Troligtvis kommer hon att ta emot för behandling några timmar i veckan under hösten. Dessa tider kommer troligtvis inte att ligga ute här via Timecenter, utan hon kommer att skicka ut sms/mail till de kunder som är intresserade. Meddela henne via kajsa@makasih.se om ni önskar stå med på den listan. 

Från och med vecka 24 har Pamelas verksamhet en egen bokningssida på Timecenter, under företagsnamnet Tailor Made Motions. 

Maria har tider löpande under sommaren med lite ledighet i augusti, och välkomnar nya samt befintliga kunder.

Vi önskar er alla en underbar sommar ☀️
/Kajsa och Maria