Aktuellt

Se vad som händer hos oss

Våruppdatering

Det var ett tag sedan, uppdateringar sker oftast snabbare via våra sociala medier, men bättre sent än aldrig. Det rullar på under vårt tak och det senaste tillskottet består av två ayurvediska doktorer som kommer in istället för Susanna på måndagar och onsdagar under maj och juni månad. Det går att läsa mer om dem via Susannas sida och sociala medier och för tidsbokning, tryck här. Anju och Padmapriya sitter på enorm kunskap inom ett system som många i väst är helt obekanta med. De erbjuder hälsokonsultationer och kroppsbehandlingar.

I yogasalen pågår det också en del aktiviteter och kurser hålls löpande med olika lärare. Vi är inte en studio (iaf inte än) så bokningar sker, i mån av plats, hos respektive lärare. Vi brukar annonsera om det finns platser kvar. Under sommaren blir det uppehåll för att sedan dra igång igen till hösten. Enstaka event och workshops dyker upp emellanåt, vi har haft kakaoceremonier, soundhealing, kvinnocirklar och miniretreats. Finns tillgänglig att hyra vid intresse, vi söker också fler terapeuter att fylla upp på deltid. Rum finns tillgängliga halvdag/heldag/deltid.

Vi kommer att ha semester och vara borta en del i juli/aug, dock gäller inte det alla terapeuter. Förhoppningsvis gör Kajsa en efterlängtad comeback efter sommaren, håll utkik!

Tillbaka igen.

Nu är vi tillbaka i våra ordinarie lokaler igen och ser fram emot en massa höstmys. Håll utkik för events i november! Dessutom söker vi terapeuter som vill hyra in sig på deltid och yogisar eller liknande som är i behov av utrymme för klasser, events, föreläsningar, workshops osv. Vi uppdaterar här samt via sociala medier.

Kajsa är fortfarande föräldraledig med sin lilla som nu närmar sig 3 månader. Maria kör på med behandlingar och börjar med företagsyoga med mer i kikaren. Hos oss finns fortfarande Hans (healing) och Pamela (postural träning/lymfmassage)

Nedan fylls på med info om kommande kurser/evens av olika slag.

Tider finns!

Det går att boka behandlingar som vanligt, dessa utförs i andra lokaler belägna i samma huslänga, uppgifter om vart skickas efter bokning så det varierar.

/ K&M.

Översvämning

Precis som vi höll på att planera för öppet hus och större utbud överöste vädergudarna oss med ett skyfall som fick hela lokalen att svämma över. Otur? Det beror på perspektivet.

Det betyder dock att vår vanliga lokal är obrukbar under de närmsta månaderna, då sanering och renovering pågår. Vi jobbar på tillfälliga lokaler i samma område, uppdaterar tidsbokning och plats så snart detta är klart, och jobbar för att kunna ta emot både befintliga och nya klienter så snart som möjligt!

M & K

x

Sommaruppdatering

Nu har vi landat ordentligt i våra nya lokaler på Bromeliusgatan där magin sakta men säkert växer fram. Vi följer givetvis rådande rekommendationer gällande covid 19, och längtar tills vi kan börja med våra yoga och meditationsklasser. 

Vi välkomnar våra nya kollegor på Makasih;

– Stina Lidén, akupressör, massör mm, Instagram: Kroppsro2.0 samt tel: 0734-118191
– Hans Nielsen, healer, healinggoteborg.se
– Danilo Spasic, hypnoterapeut, hypnoterapeut.com

Kajsas mage växer och snart är det dags för henne att gå på föräldraledighet. Troligtvis kommer hon att ta emot för behandling några timmar i veckan under hösten. Dessa tider kommer troligtvis inte att ligga ute här via Timecenter, utan hon kommer att skicka ut sms/mail till de kunder som är intresserade. Meddela henne via kajsa@makasih.se om ni önskar stå med på den listan. 

Från och med vecka 24 har Pamelas verksamhet en egen bokningssida på Timecenter, under företagsnamnet Tailor Made Motions. 

Maria har tider löpande under sommaren med lite ledighet i augusti, och välkomnar nya samt befintliga kunder.

Vi önskar er alla en underbar sommar ☀️
/Kajsa och Maria

Vi är igång!

Vi är igång med behandlingar, medan yogadelen är avvaktande på grund av det rådande läget. Möjlighet finns till privatsessioner, alternativt i par, gällande yoga/meditation. Funderingar på att köra igång den här delen online tills vidare.

Fasaden/utsidan är också på gång att bli mer synlig, än så länge har vi en väldigt provisorisk handmålad skylt med vårt namn i fönstret. Observera att det finns två ”14A” ingångar och att vi finns på gaveln, en halvtrappa ned.

Behandlingar kan bokas senast 12 timmar innan, men om du vill vara spontan kan du maila eller ringa/smsa för att se om vi kan ta emot med kort varsel. mail: mail@makasih.se Tel: 0736507767