Aktuellt

Se vad som händer hos oss

Sommaruppdatering

Nu har vi landat ordentligt i våra nya lokaler på Bromeliusgatan där magin sakta men säkert växer fram. Vi följer givetvis rådande rekommendationer gällande covid 19, och längtar tills vi kan börja med våra yoga och meditationsklasser. 

Vi välkomnar våra nya kollegor på Makasih;

– Stina Lidén, akupressör, massör mm, Instagram: Kroppsro2.0 samt tel: 0734-118191
– Hans Nielsen, healer, healinggoteborg.se
– Danilo Spasic, hypnoterapeut, hypnoterapeut.com

Kajsas mage växer och snart är det dags för henne att gå på föräldraledighet. Troligtvis kommer hon att ta emot för behandling några timmar i veckan under hösten. Dessa tider kommer troligtvis inte att ligga ute här via Timecenter, utan hon kommer att skicka ut sms/mail till de kunder som är intresserade. Meddela henne via kajsa@makasih.se om ni önskar stå med på den listan. 

Från och med vecka 24 har Pamelas verksamhet en egen bokningssida på Timecenter, under företagsnamnet Tailor Made Motions. 

Maria har tider löpande under sommaren med lite ledighet i augusti, och välkomnar nya samt befintliga kunder.

Vi önskar er alla en underbar sommar ☀️
/Kajsa och Maria

Vi är igång!

Vi är igång med behandlingar, medan yogadelen är avvaktande på grund av det rådande läget. Möjlighet finns till privatsessioner, alternativt i par, gällande yoga/meditation. Funderingar på att köra igång den här delen online tills vidare.

Fasaden/utsidan är också på gång att bli mer synlig, än så länge har vi en väldigt provisorisk handmålad skylt med vårt namn i fönstret. Observera att det finns två ”14A” ingångar och att vi finns på gaveln, en halvtrappa ned.

Behandlingar kan bokas senast 12 timmar innan, men om du vill vara spontan kan du maila eller ringa/smsa för att se om vi kan ta emot med kort varsel. mail: mail@makasih.se Tel: 0736507767