Presentation av Makasih och de som är verksamma nu eller planerar evenemang framöver. Det blir mer aktivitet i yogasalen under nästa år, till exempel:)

Pamela som du kan läsa mer om under ”om oss” berättar om lymfsystemet som börjar bli allt mer i ropet. Hon, liksom vi (Kajsa & Maria) erbjuder lymfmassage. Lymfan är otroligt spännande och viktig när det kommer till återhämtning och med andra ord minst lika viktigt om du har en aktiv livsstil.

Gaetano från Healing Movements håller en prova på klass i Gyrokinesis. Om än mer okänd form av rörelse så är det fantastiskt. Stolar används och det känns som att smörja lederna inifrån med rörelse. Gaetano håller även en breathwork session hos oss den 7/12 kl 18-20 med fokus på release and restore. Bokas direkt via honom, kostnad 350kr .Observera att Gaetanos klasser hålls på engelska.

Maria håller en avslutande yin yoga. Yin är en stillsam yogaform för alla. Fokus är att varva ned, komma i kontakt med sig själv och sträcka ut i bindväven. Perfekt sätt att avsluta och bjuda in till nattens sömn.

Utöver detta finns möjlighet att skriva upp sig på kortare prova på behandlingar, reflexolgi, hälsocoaching, postural träning. Allt bokas på plats, kostnadsfritt.

Presentkort finns också till försäljning, passa på, vi kommer att höja våra priser lite efter nyår.