Om oss

Kajsa

Som tonåring fick jag hjälp av reflexologi, när inte den vanliga sjukvården hjälpte. Där och då började ett intresse för holistiskt läkande på alla plan. Jag började min resa genom att utbilda mig till massageterapeut via Axelsons, där jag lärde mig läsa kroppar, tyda mönster och att söka efter grundorsaken till problemet, istället för att arbeta på ytan.

Längtan efter ännu djupare förståelse fick mig att Vidareutbilda mig till reflexolog/zonterapeut via Kairon. Där fick jag lära mig hur kroppens system hänger ihop på de finaste och mest subtila sätt. Med detta som grund har jag många verktyg för att hjälpa dig just där du är. Oavsett om det är fysiskt, emotionellt eller balansen däremellan. Min styrka ligger i att kunna läsa in vad just du behöver och anpassa behandlingen därefter. Mitt arbete är min passion och det vill jag förmedla till alla jag möter, oavsett om det är till min familj, personen bredvid mig på vagnen eller klienten på bänken.

-Diplomerad massageterapeut via Axelsons G.I. samt certifierad massör via branschrådet svensk massage, 2008
-Diplomerad reflexolog/zonterapeut via Kairon, 2011
-Utbildad i Koppning via Axelsons G.I. 2015
-Utbildad i Trauma Tapping Technique via Peaceful Heart Network, 2019
-Diplomerad lymfmassör via Axelsons G.I. 2019

Samt många många mindre kurser och introduceringar i allt från de-armourering, hypnoterapi, rosenterapi mm.

Maria

När jag var liten ville jag bli astronaut, men nu är jag nöjd med att utforska den inre rymden istället. Så mycket fokus ligger på att lära sig om allt externt, både allmänt och på individnivå, när så mycket finns att vinna på att vända blicken inåt.

Jag har landat i det holistiska synsättet efter en väg in via träning och den vanliga vården. Fortfarande peppar jag deltagare i gruppträningssalar, vilket har funnits med mig i 21(!!) år och är något som jag finner massa glädje i. Där har även yogan blivit en större och större del, liksom i hela min tillvaro. Sjuksköterskeyrket ligger på paus efter en del år på Sahlgrenska och vårdcentraler, det visade sig att det inte var den rätta vägen för mig att förmedla det jag vill i världen.

Jag utbildade mig till massageterapeut och träffade Kajsa, som förutom att bli en nära vän, också drog med mig till Kairon på reflexologiutbildning och där öppnades dörren till en annan dimension av medvetenhet och läkande. Att utforska världen ur ett reflexologiskt perspektiv gav ett helt annat djup än det andra jag lärt mig och guidade mig vidare i livet där jag till slut befann mig på Bali. Gudarnas ö ledde mig till nya lärdomar och utmaningar och där fann jag den yogatradition som nu ligger mig varmt om hjärtat, så jag återvände dit igen och igen. Bali blev en plats där jag bara fick vara och suga i mig ny vishet och erfarenhet. Där blev jag studenten och varje gång jag återvände till Sverige fick jag applicera och dela med mig av det jag landat i på andra sidan världen. Väldigt fint.
Yogan och reflexologin, båda med sina holistiska synsätt och metoder, går väldigt fint ihop. Att få en behandling sätter igång processer som yogan kan fånga upp och stötta, så allra helst vill jag ha möjlighet att introducera och guida mina klienter på alla sätt jag kan. Genom att tillhandahålla verktyg och metoder som kan appliceras i vardagen vill jag verka för att du ska leva ett rikare liv. Jag erbjuder också mentorskap på minst 3 månader för en djupdykning med mycket stöttning och potential. 

Innan jag försvann till Bali var jag verksam under namnet Cnaada och höll till på Nordic Wellness på Mölndalsvägen i Göteborg. Sedan har jag huserat under Holistiskan och nu blir jag, stolt, en del av Makasih.

Relevanta utbildningar för det jag erbjuder nu

-Legitmimerad sjuksköterska 2008
-Diplomerad massageterapeut/certifierad massör, Axelsons G.I och svenska branschrådet i massage 2009
-Diplomerad reflexolog, Kairon 2011
-500h diplomerad yogalärare, The Practice Bali 2016+2018
-Diplomerad i Yoga Nidra, ParaYoga, 2020
-Diplomerad lymfmassör, Axelsons G.I, 2020
-Diverse gruppträningsutbildningar under åren, Les mills, Safe med mera-Meditationslärarutbilning, Kings Meditation, 2020-21

-Mentorskapsutbilding, Kings Meditation, 2021

– Osteopati för lymfmassörer steg 1&2, Changes osteopati, 2022+2023

 

Hans Nielsen

Hans Nielsen

Healing / Personlig utveckling

Hans Nielsen driver Healing Göteborg, en mottagning för energihealing och personlig utveckling i Göteborg och Mellerud.
Hans arbetar med healing, energihealing och energiterapi för att hjälpa dig uppnå bättre hälsa både fysiskt och psykiskt.
Att få tillgång till extra energi kan vara det du behöver för att kunna läka ett problem i din kropp, eller skapa mer av det du önskar i livet.
De som komme på behandling har olika bakgrund och behov. Målet är att möta dig precis där du är och hjälpa dig ta nästa steg mot läkning och självförverkligande av egen kraft. Centralt i arbetet är att hjälpa dig komma i djupare kontakt med dig själv, för att din läkning och personliga utveckling ska kunna komma från din egen inre visdom.

Om du inte kan komma till någon av mina mottagningar så ger jag även behandlingar på långdistans över telefon eller videosamtal (Skype/Zoom).
Välkommen att kontakta mig om du har frågor, samt att läsa mer på hemsidan.

Tel: 0707-44 20 30
Email: info@healinggoteborg.se
Direktlänk till bokning

Stina Torefalk

Stina Torefalk

Reiki-healer & livscoach

Stina arbetar med healing och coaching och erbjuder en unik och kraftfull upplevelse som hjälper dig att återfå din inre balans, öka ditt välmående och frigöra din fulla potential för att uppnå äkta lycka. Oavsett om du är intresserad av healing, samtalscoaching eller en kombination av båda, så skräddarsys dina sessioner efter exakt det som du behöver just nu. Varmt välkommen att boka din tid via Bokadirekt!
Boka tid
Alexandra Ståhl

Alexandra Ståhl

Tarotläsning och healing (Hilot)

Tarotkorten har använts i många år genom flera olika kulturer och är ett bra verktyg för dig som önskar en klarare bild av en situation. Tarotvägledning kan användas för att bättre förstå sina upplevelser, och sig själv. Korten tränar  förmågan att uppfatta omvärlden och vår roll i den. Från att se vår lilla bit av verkligheten  kan vi höja blicken och se hela kartan. Utifrån  ett större sammanhang ser vi varifrån vi kommer och vart vi ska. Det är som att stå i en korsning när du kört vilse och någon kommer och visar vägen på kartan, pekar och förklarar, så att du kan fortsätta dit du ska.

Hilot är en behandlingsmetod som ger ny energi till kropp och själ som skapar en inre läkning som ger ny kraft och livsenergi. Genom läkekonsten att frigöra blockeringar i kroppen som skapar utrymme för kroppen att läkas inifrån.

Hilot är en traditionell form av healing från Filippinerna. Där är det en praktik som avspeglar förmågan hos folket, samt dess rika kultur med olika influenser. Alexandra utgår från ett holistiskt, energiskt förhållningssätt och använder sig av taktil massage (lätt beröringsmassage).

Alexandra erbjuder även kurser inom det mediala och Tarotkurser.

Sessioner är också tillgängliga på distans.

Hemsida

mail: pisceswithblessings@gmail.com

Jessica Moberg

Jessica Moberg

Holografisk Kinesolog

Jessica arbetar med nervsystemet via Holografisk Kinesiologi (HKT®) som är en vidareutveckling av den traditionella kinesiologin. HKT-metoden förhåller sig till både fysiska och mentala aspekter och strävar efter en perfekt kommunikation. Det går i stora drag ut på att lösa upp blockeringar i kroppen så att immunförsvaret får jobba ostört och hjälpa kroppen att läka sig själv. För när vi hittar orsaken till symtom – ofta orsakat av något sorts virus, bakterie, parasit, kemikalie m.fl., så kan nervtrafiken få flöda obehindrat och muskler och organ börja fungera som de ska igen.

Inom Holografisk kinesiologi kombineras olika läror vilket gör behandlingen unik och personlig. Beroende på vem man är, vad man varit med om och vilket liv man lever idag så kommer kroppen att välja behandlingsmetoder som passar just Dig och Dina behov. En behandling kan innefatta strukturella behandlingsformer inspirerade från massage och osteopati, elektromagnetiska behandlingsformer så som akupunktur och mentala spärrar samt näringsmässig behandling där olika preparat kan hjälpa till att lösa olika besvär.

Oavsett om du lider av sjukdom och smärta eller bara vill förbättra dina prestationer så är Holografisk kinesiologi en fantastisk väg för att hjälpa dig att bli ditt bästa jag.

Jessica är utbildad inom Holografisk kinesiologi på KilmanInstitutet samt utbildad hälsopromotör med kostinriktning på Göteborgs universitet.

Hemsida