Om oss

Kajsa

Som tonåring fick jag hjälp av reflexologi, när inte den vanliga sjukvården hjälpte. Där och då började ett intresse för holistiskt läkande på alla plan. Jag började min resa genom att utbilda mig till massageterapeut via Axelsons, där jag lärde mig läsa kroppar, tyda mönster och att söka efter grundorsaken till problemet, istället för att arbeta på ytan.

Längtan efter ännu djupare förståelse fick mig att Vidareutbilda mig till reflexolog/zonterapeut via Kairon. Där fick jag lära mig hur kroppens system hänger ihop på de finaste och mest subtila sätt. Med detta som grund har jag många verktyg för att hjälpa dig just där du är. Oavsett om det är fysiskt, emotionellt eller balansen däremellan. Min styrka ligger i att kunna läsa in vad just du behöver och anpassa behandlingen därefter. Mitt arbete är min passion och det vill jag förmedla till alla jag möter, oavsett om det är till min familj, personen bredvid mig på vagnen eller klienten på bänken.

-Diplomerad massageterapeut via Axelsons G.I. samt certifierad massör via branschrådet svensk massage, 2008
-Diplomerad reflexolog/zonterapeut via Kairon, 2011
-Utbildad i Koppning via Axelsons G.I. 2015
-Utbildad i Trauma Tapping Technique via Peaceful Heart Network, 2019
-Diplomerad lymfmassör via Axelsons G.I. 2019

Samt många många mindre kurser och introduceringar i allt från de-armourering, hypnoterapi, rosenterapi mm.

Maria

När jag var liten ville jag bli astronaut, men nu är jag nöjd med att utforska den inre rymden istället. Så mycket fokus ligger på att lära sig om allt externt, både allmänt och på individnivå, när så mycket finns att vinna på att vända blicken inåt.

Jag har landat i det holistiska synsättet efter en väg in via träning och den vanliga vården. Fortfarande peppar jag deltagare i gruppträningssalar, vilket har funnits med mig i 21(!!) år och är något som jag finner massa glädje i. Där har även yogan blivit en större och större del, liksom i hela min tillvaro. Sjuksköterskeyrket ligger på paus efter en del år på Sahlgrenska och vårdcentraler, det visade sig att det inte var den rätta vägen för mig att förmedla det jag vill i världen.

Jag utbildade mig till massageterapeut och träffade Kajsa, som förutom att bli en nära vän, också drog med mig till Kairon på reflexologiutbildning och där öppnades dörren till en annan dimension av medvetenhet och läkande. Att utforska världen ur ett reflexologiskt perspektiv gav ett helt annat djup än det andra jag lärt mig och guidade mig vidare i livet där jag till slut befann mig på Bali. Gudarnas ö ledde mig till nya lärdomar och utmaningar och där fann jag den yogatradition som nu ligger mig varmt om hjärtat, så jag återvände dit igen och igen. Bali blev en plats där jag bara fick vara och suga i mig ny vishet och erfarenhet. Där blev jag studenten och varje gång jag återvände till Sverige fick jag applicera och dela med mig av det jag landat i på andra sidan världen. Väldigt fint.
Yogan och reflexologin, båda med sina holistiska synsätt och metoder, går väldigt fint ihop. Att få en behandling sätter igång processer som yogan kan fånga upp och stötta, så allra helst vill jag ha möjlighet att introducera och guida mina klienter på alla sätt jag kan. Genom att tillhandahålla verktyg och metoder som kan appliceras i vardagen vill jag verka för att du ska leva ett rikare liv. Jag erbjuder också mentorskap på minst 3 månader för en djupdykning med mycket stöttning och potential. 

Innan jag försvann till Bali var jag verksam under namnet Cnaada och höll till på Nordic Wellness på Mölndalsvägen i Göteborg. Sedan har jag huserat under Holistiskan och nu blir jag, stolt, en del av Makasih.

Relevanta utbildningar för det jag erbjuder nu

-Legitmimerad sjuksköterska 2008
-Diplomerad massageterapeut/certifierad massör, Axelsons G.I och svenska branschrådet i massage 2009
-Diplomerad reflexolog, Kairon 2011
-500h diplomerad yogalärare, The Practice Bali 2016+2018
-Diplomerad i Yoga Nidra, ParaYoga, 2020
-Diplomerad lymfmassör, Axelsons G.I, 2020
-Diverse gruppträningsutbildningar under åren, Les mills, Safe med mera-Meditationslärarutbilning, Kings Meditation, 2020-21

-Mentorskapsutbilding, Kings Meditation, 2021

– Osteopati för lymfmassörer, Changes osteopati, 2022

 

Hans Nielsen

Hans Nielsen

Healing / Personlig utveckling

Hans Nielsen driver Healing Göteborg, en mottagning för energihealing och personlig utveckling i Göteborg och Mellerud.
Hans arbetar med healing, energihealing och energiterapi för att hjälpa dig uppnå bättre hälsa både fysiskt och psykiskt.
Att få tillgång till extra energi kan vara det du behöver för att kunna läka ett problem i din kropp, eller skapa mer av det du önskar i livet.
De som komme på behandling har olika bakgrund och behov. Målet är att möta dig precis där du är och hjälpa dig ta nästa steg mot läkning och självförverkligande av egen kraft. Centralt i arbetet är att hjälpa dig komma i djupare kontakt med dig själv, för att din läkning och personliga utveckling ska kunna komma från din egen inre visdom.

Om du inte kan komma till någon av mina mottagningar så ger jag även behandlingar på långdistans över telefon eller videosamtal (Skype/Zoom).
Välkommen att kontakta mig om du har frågor, samt att läsa mer på hemsidan.

Tel: 0707-44 20 30
Email: info@healinggoteborg.se
Direktlänk till bokning

Pamela Engström

Pamela Engström

Postural träning / Lymfmassage

Pamelas naturvetenskapliga bakgrund utgör grunden i all träning och alla behandlingar. Med start i anatomin, fysiologin och biomekaniken analyserar vi vad just din kropp behöver för att återskapa balans. Du kan välja att komma på postural träning, lymfmassage eller en kombination av dessa.

Lymfmassagen kan med fördel även göras på häst, hund och katt. Djur med svullnader svara mycket bra på behandlingen som även kan innefatta DOP. Pamela har tidigare arbetat som djurvårdare och veterinärassistent och har lång erfarenhet av djurvård i olika former.

Pamelas hemsida

Rob Elzer

Rob Elzer

Dipl.massageterapeut med fascia vibes

Rob jobbar med fascia och muskulatur men med ett helhetstänk. När du besöker honom får du djupvågsbehandling, med fascia vibes, i kombination med triggerpunkter. Detta får spänningar att släppa och flödet i kroppen ökar. Djupvågsbehandling är även bra mot t ex fibromyalgi, inflammationer, svullnad, reducerar stress. Har effekt vid tex idrottsskador, yrsel, domningar i armar/ben, problem med knä, nacke, höft med mera.

Mycket värk och smärta sitter i fascian (bindväven). Fascia vibes mjukar upp och ger ett ökat flöde, smärtan släpper eller försvinner helt.

”När jag va yngre spelade jag fotboll. Nästan på varje träning eller match var det någon som skadade sig. Jag va ofta den som sprang fram med ispåsen och stretchförband och lade om skadan. Nyfiken som jag var utbildade jag mig till massageterapeut. Intresset av att hjälpa andra med värkande kroppar var stort. Och det blev en massa vidareutbildningar.”

Rob finns hos oss på tisdagar och har andra dagar även öppet på mottagning i Kinna.

Boka behandling