Utlåtanden & referenser

Se hur vi hjälpt andra

Maria har en alldeles speciell helande energi och djup kunnskap om kropp och själ. Hennes behandlingar och goda person har hjälpt mig mer än de flesta andra behandlings-/terapiformer jag har testat och jag är djupt tacksam över det hon har gett mig i form av djup avspänning, själslig och kroppslig läkning, eye-openers, livsvisdom och en djupare relation med mig själv och min omvärld. Bokar behandling hos Maria så fort hon är i ett land nära mig och rekommenderar henne å det varmaste.

Bernhard Greter

Pianist, Oslo

Varje gång jag kommer till Marias behandlingar balanserar hon mina obalanser i kroppen, så som hormonella obalanser och blockeringar i kroppen. Reflexologin hon gör är simpel och resultatet är otroligt nog alltid överraskande positiv! Så tacksam och rekommenderar från djupet av hjärtat!

Daniela Hernandez

Hudterapeut, Malmö

Jag tog ett mentorskap på 6 månader hos Maria med utgångspunkt i meditation då jag ville lära mig mer om mitt nyvunna intresse som jag bara på egen hand utforskat tidigare. Vi sågs ett par timmar digitalt en gång i veckan. Jag förväntade mig att få kunskap om andning, avslappning och tankeprocesser. Det skulle visa sig att jag skulle få så mycket mer. Genom att utforska mig själv både via kost och fysik, men också genom mitt inre. Under guidning av Maria nådde jag till en dimension av mig själv som jag inte trodde fanns. Jag kom närmare det riktiga jaget, jaget som finns utan pålagringar för att tillgodose världens alla mallar och mönster. Det sanna jaget. Efter resan tillsammans med Maria står jag stabilare i tron på mig själv och mina egna ”gut feelings”.

Marias upplägg är personligt anpassat för just dig och vart du befinner dig på din resa och det anpassas också efter mentorskapets gång. Är en nyfiken på den inre världen och hälsan ur ett holistiskt perspektiv kan jag inte nog rekommendera att ta kontakt med Maria och låta henne berätta mer. Hon vet vem du är och snart kan du veta det med.

Pontus Gottfridsson

Senior Video-Editor Post Production Producer, Stockholm

Jag har vänt mig till Maria och hennes magiska händer och pinnar för hjälp med både kroppsliga och själsliga ting. Ont i ryggen, ont i nacken, ont i höften eller slutkörd på jobbet. Oavsett vad som behandlats går jag därifrån på moln, bokstavligt talat.

Ber jag inte om något speciellt så hittar hon vad som behövs, även om jag själv inte visste om att där – där behövs kärlek.

Det gör ont, riktigt ont ibland, men ändå lyckas jag sväva iväg och jag vill tro, eller nej jag vet, att det är på grund av Marias närvaro. Hennes lugn, hennes värme, hennes energi.

Maria är fantastiskt professionell och kunnig och jag rekommenderar henne varmt, till alla.

Lina Fleetwood

Assisting manager, Köpenhamn

Maria has the most unique way of tapping into the subtler aspects of energy that are often bound and tightly woven within. Her sincere, kind and skillful touch effortlessly untangles these knots of dis-ease; partly through the use of her tools and partly through her finely tuned intuition. Under the grace of her compassionate gaze, Maria can free stuckness so vitality and radiance can once more shine. Thank you for sharing with me your gift of reflexology, I felt a renewed sense of purpose and clarity immediately following the session. You are amazing!

Alana Grainger

Hypnoenergetics facilitator/yoga teacher, Port Douglas-Australia.

I did not know what to expect, when I did my first treatment with Maria, but I was really curious and open for the experience. As I had no idea what Reflexology was all about and could do, I was really blown away after the treatment. Maria has magical hands and skills and I totally recommend a session with her.

Nora Jacob

Psychologist (PhD) & Yoga Teacher, Munchen-Tyskland

The knowledge and wisdom Maria brings with her to a session makes it easy for you to enjoy, relax and be comfortable with everything that might come to surface. She creates a beautiful, safe environment. It made me able to let go and bring myself in the present

Ben Baillieul

Engineer, Belgium

Reflexologin gör att jag kommer i kontakt med viljan att förändra mina beteenden. Nya vägar öppnas, som är lättare att välja. De finns nog alltid där egentligen, men vanligtvis är det enklare att välja den kända vägen. Efter behandling känns det lättare att våga välja den nya.

Veronica Vesterlund

Skolkurator, Uppsala

Jag började med reflexologibehandlingar hos Maria för flera år sen, till en början med önskan om att behandla obalans i kroppen och rensa ut gifter och försöka få ordning på mina eksem och magproblem.

Det gav oerhört mycket lugn, det rensar inte bara gifter utan även tankar och beteenden. Man ser tydligare sina handlingar och tar tydligare ansvar för sina val.

Jag tex slutade äta socker efter några behandlingar, utan att jag tänkte på det direkt.
Det kom som ett infall, helt olikt mig mot hur jag var innan. Jag blev bättre i magen och jag såg tydligare vad jag ville göra med mitt liv och fick lättare att rensa bland tankar och beslut.

Jag blir lätt blockerad och får svårt att tänka tydligt och svårt att höra min egen inre röst. Det har reflexologin hjälpt mig med enormt mycket.

Senare när jag fick upprepade missfall och även svårt att bli gravid så behandlade Maria mig intensivt i perioder, kroppen reagerar fysiskt.

Jag blev illamående och yr i några dagar och kunde spontant börja gråta för att jag behövde sörja -jag gråter inte spontant i vanliga fall, och efter det infann sig ett riktigt skönt lugn, sorgen dämpas och blev lättare att bära. 
Jag fick lättare att andas, att glädjas och att se allt fint jag har i livet.

Sen blev jag gravid efter det, efter en sommar med behandling varje vecka.

Och jag fick mitt barn.

Väldigt mycket tack vare reflexologin och lugnet jag fick inom mig. Det var som att ett ljus spred sig i kroppen.
Nu efter senaste behandlingen sa min man att jag verkade annorlunda, han kände att jag verkade varmare och mer öppen och lyhörd och att jag såg lycklig ut.

Utan att jag själv märkt av detta, men jag känner också av den värmen som kom och lugnet som sprider sig.

Marlene

Lönekonsult, Uppsala

Maria gör varken det ena eller det andra; hon gör både och. Genom Marias behandlingar har fysisk smärta av olika slag försvunnit, blockeringar har upphävts och hon har visat mig rum inom mig som jag inte visste fanns. Jag har lärt känna mig själv på ett ett nytt sätt och även fått möjlighet att upptäcka perspektiv som jag aldrig lyckats utforska fullt på egen hand.

Tove

Student, Göteborg

Maria har behandlat mig många gånger under flera år. Jag är en återkommande kund och kommer aldrig sluta – så nöjd är jag! Jag har gått på både massage, reflexologi och yoga med Maria och varje upplevelse har varit fantastisk. Inte bara för stunden utan det har även gett mig och mitt välmående en skjuts i rätt riktning.

Maria är en otroligt inkännande person. Hos henne känner jag mig omhändertagen och att hon genuint bryr sig om mig och varför jag är där. Hon brinner för det hon gör och för att människor ska må bättre, vilket märks i alla hennes behandlingar.

Jag rekommenderar alla att gå till Maria och prova hennes behandlingar och yoga, oavsett om du har fysiska eller mentala besvär! För mig har det hjälpt otroligt mycket och jag är säker på att det skulle kunna hjälpa många andra också. 

Maja

Fotograf, Falkenberg

Maria gav mig 90 minuters avkoppling, återhämtning och smärtlindring via Zoom yogan. Trots avståndet lyckas hon ge mig det jag behöver. Jag vill verkligen rekommendera till andra att medverka.

Monica

Undersköterska/administratör, Stockholm

Maria är närvarande och inkännande i sitt bemötande och har alltid anpassat behandlingarna eller aktiviteterna efter mina dagsbehov. Hon utvecklar ständigt sej själv och sprider sina nya kunskaper vidare på ett inspirerande sätt. En perfekt person att möta om man är nyfiken på det holistiska livet!

Martin Vesterlund

Head of Visual Development, Uppsala

Maria är bara bäst och har magi i sina händer! Vad man än har för något problem så ser/känner hon direkt vad som behöver lösas genom diverse olika metoder. Ibland behöver man inte ens säga något utan hon vet ändå vad som är problemet. Och att man alltid får massa kloka livsråd på köpet gör ju inte saken sämre. Bästa behandlingen/behandlaren man kan hitta!
Malin Samuelsson

Kock, Göteborg

Hej jag heter Ivan och jobbar på Gkn Aerospace som Nc-operatör.

Efter 27 år i en verkstad med en del tunga jobb så kom krämporna.
Från 2010 började det med värk i rygg och återkommande ryggskott 2-3 gånger per år.
Besökte en del Osteopater och massörer, fick hjälp bara tillfälligt. Det riktiga bakslaget kom i Januari 2017 där jag blev liggandes i 2 veckor och det är här min resa börjar.

Det började med att jag tappade känsel i ben och fötter. Stickningar med myrkrypningar i armar och benen. Detta kom mestadels i skov och då var jag helt slut i kroppen när dessa skov slog till.Nu blev det massvis med besök hos olika läkare och specialister, dom tog prover samt röntgen för att utesluta allvarliga sjukdomar.Medans jag väntade in mina svar från läkarna,så googlade jag lite på min dator och där hittade jag något som jag då inget visste om Reflexologi, tanken slog mig ”jag har inget att förlora” och jag testar detta. Det var så jag kom i kontakt med Kajsa.

Började gå hos henne Dec 2019 och nu efter min sjätte behandling Maj 2020 är mina ovannämnda symptom till 90% som bortblåsta.Det känns helt otroligt och jag är så tacksam att hon har hjälpt mig.Under tiden jag gick på behandling hos henne, fick jag till slut svar från min läkare diagnos diskbråck på 6 kotor C5-C7 L2-L4.

Då kunde Kajsa med denna information gå djupare in med behandlingen och hjälpa mig ännu mer. Du ska bara veta att jag kommer vara evigt tacksam för all hjälp jag fått från dig. Jag kan och kommer alltid att rekommendera denna fantastiska terapeuten åt folk med olika krämpor.

Känns fantastiskt att slippa ha ont efter 10 års tid med smärtor.

Tack att du hjälpt mig!!

Ivan

Nc-operatör, Gkn Aerospace

Jag kom i kontakt med Kajsa första gången år 2016. Innan dess kände jag bara till henne genom min fru Carina, då Kajsa besökte hennes arbetsplats en gång i månaden. Varje gång detta inträffade så var Carina extra glad när hon kom hem, och pratade om denna fantastiska och förstående massör de hade.

Då jag hemma hade gnällt en del, för vilken gång i ordningen vet jag inte, om mina ryggproblem, så ”tvingade” Carina till slut iväg mig för att besöka Kajsa. Jag hade hoppats på lite massage, och lite tillfällig lindring, men fick i stället en helhetsupplevelse, och ett nyväckt intresse för hur mycket i kropp och själ som hänger ihop.

Egentligen var jag nog ingen ”enkel” patient, för jag var nog rätt skeptisk när vi diskuterade reflexologi första gången, men jag har verkligen kapitulerat och ändrat inställning. Jag inser ju förståndsmässigt att Kajsa kanske varken har änglagåvor eller häxkrafter, men ibland undrar jag…..

Har i alla fall alltid blivit hjälpt med mina diverse krämpor, och frun är glad att det inte är ett sådant evigt gnäll på hemmaplan….:)

Slutligen vill jag komma till det viktigaste, jag har nämligen alltid varit imponerad över personer som älskar det de gör, och som dessutom är oerhört duktiga på det de gör. Kajsa besitter båda delar, och det skapar en enorm trygghet för mig som ”patient”. Man litar på henne till 100 %.

Jag rekommenderar henne varmt !!!

Roger Ahlgren

Health Economy & Market Access Manager, Boston Scientific

Hej, jag heter Daniel och jobbar som tekniker på Anticimex och på fritiden driver jag en bondgård.

Jag sökte mig till Kajsas massage via hennes besök på min arbetsplats. Jag har sedan 20 års-åldern haft problem med en knakande (smällande) käke samt problem med vänster höft som har värkt och ”typ hoppat ur led” (låsning) ibland. Tack vare Kajsas reflexologi m.m har jag idag inga problem med vare sig käke eller höft, men OM symtomen skulle komma tillbaka, t ex. när jag har gjort samma saker igen som orsakade ”skadan,” bokar jag en tid hos Kajsa och problemen försvinner genast som en avlöning.

Symtomen i käken är borta och har aldrig kommit tillbaka. Efter c.a tretton år med återkommande smärta i höften till och från kommer jag alltid känna en oerhört tacksamhet till Kajsa för att hon alltid löser problemet och hennes brinnande engagemang för sitt yrke. TACK!!!

Daniel

Anticimex

Jag har gått hos Kajsa i många år nu och hennes behandlingar har varit direkt avgörande för mig många gånger.

Ett problem här i livet är Hortons huvudvärk som gör att jag förutom fruktansvärd smärta upplever synbortfall. Kajsa har genom behandlande massage och reflexologi gjort att jag är helt utan smärta sedan två år och inte längre äter värktabletter. Det är en otroligt häftig känsla när man under behandlingen känner att smärtan bara rinner bort. Det trodde jag inte skulle vara möjligt när starka värktabletter knappt hjälpt.

Förra vintern blev jag diagnostiserad med endometrios och håll på att förlora min ena äggstock. När chokladcystan var bortplockad och äggstocken lappad kunde Kajsa & Maria behandla mig med reflexologi. Jag är nu helt återställd och äggstocken är läkt. Behandlingen hos Kajsa har utan tvekan påskyndat min läkprocess. Jag har även fått reflexologi behandling för att sänka mitt blodtryck och det har funkat jättebra, jag ligger nu på en helt normal nivå.

Jag har även fått fina råd vad gäller behandling av min sons seborré och atopiskt eksem. Det fungerade såklart jättebra och han har inte ont av detta längre. Jag känner mycket stort förtroende för Kajsa och hennes kunskap och kan varmt rekommendera henne till alla som har tröttnat på att ha ont!

Karin Olofsson

Operations & Franchise Coordinator

Jag började gå hos Kajsa 2011 för att få massagebehandlingar för allmän stelhet och ont i muskler av löpning och kampsport.
Jag hade även problem av hälsporre som jag haft i drygt ett år. Jag hade lagt en hel del pengar på diverse inlägg och kilar till skorna men som inte hade hjälpt.
Kajsa hintade lite försiktigt att hon kunde bota det med reflexologi, något som lät alldeles för flummigt för mig och jag kanske inte direkt trodde på men lät henne testa.
Två besök senare var hälsporren helt borta.

Vintern 2014 blev jag inlagd på sjukhus pga av problem med gallan och inflammation i buksportkörteln. Läkaren ville ta bort min gallblåsa något jag inte tyckte om.
Berättade detta för Kajsa som genast började med reflexologi behandling. När jag gick från hennes behandling så kände jag mig helt varm och glad i magen. En känsla som knappt
går att beskriva. Hon har fortsatt att behandla med några månaders mellanrum och jag har inte sedan dess haft mer besvär med gallan.

Jag går hos henne några gånger om året och kan verkligen rekomendera henne och hennes behandlingar. Hon har ett stort kunnande och ger den bästa behandlingen med både reflexologi och massageterapi.

Henrik

Jag drabbas av kraftiga migränanfall vartannat år (Hortons huvudvärk), något som sjukvården har varit oförmögen att ta hand om, endast lindra marginellt med olika läkemedel.

Tack vare Kajsas behandling och kunskap om kroppen kan jag nu snabbt bryta en migränperiod samt även förebygga så att de inträffar mer sällan. Kajsa har också gett mig verktyg att tolka kroppens signaler så att jag förstår när jag är på väg in i en migränperiod och därmed kunna starta behandlingen i ett tidigare skede.

Jag rekommenderar alltid mina vänner och bekanta att gå till Kajsa när de har migrän eller andra problem som jag vet att hon brukar hjälpa sina kunder med.

Jakob Fors

Revisor

Jag och min man hade försökt bli gravida med vårt andra barn i två år, då jag tog kontakt med Kajsa. Vi fick vårt första barn för sju år sedan, och då gick det på första försöket. Har förstått att det är ganska så ovanligt och att vi hade tur där. Jag mådde väldigt dåligt de här två åren vi försökte bli gravida och tillslut tog jag kontakt med en läkare för en fertilitetsutredning och en eventuell IVF-behandling. Jag kände att jag inte blev så väl bemött av läkaren, och kom hem med orden ”Vi kan ge det fyra månader till, har du inte blivit gravid innan det så kan du kontakta mig igen”. Det ledde bara till ännu större psykisk stress från min sida. Fem månader gick, och ingenting hände.

Jag kände enormt motstånd att återvända till samma läkare, och det var då jag började fundera över att gå till en zonterapeut. Har alltid tänkt att kroppen kan klara av mycket på egen hand och zonterapi är något jag provat tidigare för andra problem. Jag mindes att jag läst om par som provat zonterapi då de haft problem med att bli gravida. Hittade en zonterapeut som jag gick till ett par gånger, men jag kände att personkemin inte riktigt stämde.

Tillslut hittade jag till Kajsa. Kände direkt att det var rätt. Kajsa är varm, inkännande och omtänksam. Hon har ett lugn omkring sig som smittar av sig. För första gången kände jag att någon verkligen förstod och tog sig tid att lyssna på mig. Efter två zonterapibehandlingar hos Kajsa blev jag gravid. Är övertygad om att Kajsa hjälpte mig att släppa blockeringar i min kropp. Framförallt fick hon mig att känna ett lugn och en tillit inom mig att inget var fel. Jag är nu gravid i vecka 19 och tänker varje dag på vilket mirakel det ändå är, att jag faktiskt producerar ett nytt liv inne i min kropp. Mitt varmaste tack till Kajsa!

Catarina

Jag träffade Kajsa när hon var massör på mitt jobb och har sedan dess varit kund hos henne privat. Kajsa har hjälpt mig med många saker: cirkulation i benen (tidigare var mina ben svullna och ömma och tålde ingen vanlig massage), ryggskott, onti höfter samt diverse mindre träningsskador.

2010 råkade jag ut för en bilolycka och fick en wip-lash-skada. Tack vare Kajsas behandlingar (massage och reflexologi) i samråd med osteopati, sjukgymnastik och träning mår jag idag bra igen och kan göra allt jag vill, och Kajsa hjälper mig att underhålla rygg och nacke på ett väldigt effektivt sätt.

Kajsa är kunnig och kan blanda massage och reflexologi på ett helt magiskt sätt med fantastiska resultat. Hon är en ängel när det gäller kunskap, empati och tålamod och har en unik förmåga att sätta sig in i sina kunders situation och förstå dem och vad deras kropp behöver hjälp med.

Jag brukar skoja om att Kajsa besitter vissa ”häxkrafter”, det har hänt många gånger att hon känt saker under behandlingarna och ställt  en öppen, lite ”oskyldig” fråga – som gör att jag plötsligt inser att jag har haft ont någonstans eller hur saker hänger ihop. Behandlingarna kan ibland vara lite tuffa, men ger alltid goda resultat.

Kajsa jobbar med helheten, både kropp och själ, och hon lägger ner sin egen själ i behandlingen.

Kajsa har hjälp mig med både stress och trötthet, men framför allt med att överleva och komma tillbaka efter den stora sorg som drabbade mig för 2 år sedan när mina föräldrar omkom.

Tack Kajsa för allt du gjort för mig! 💜

Susanne

Produktchef

Kajsa är en fantastisk, kunnig, engagerad, kärleksfull terapeut. Den bästa jag mött!

David

Det finns så mycket att säga om dig. Och allt är bara av den bästa sorten. Men vilket ska man säga. Jag gör ett försök nedan:

Kajsa är mer än en massör! Hon har helat och hjälpt min kropp att läka på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt. Kajsa lever och andas reflexologi och helande. Det är ett naturligt tillstånd hon har, ända ut i fingertopparna.

Jag kommer aldrig gå till någon annan massör eller reflexolog — jag har äntligen hittat någon som förstår kroppen. Hon är fantastisk!

Christine

Kajsa, tack för att du finns och behandlar mig med det mesta! Du har hjälpt mig med både mina magbesvär, min onda fot, nerver i kläm under graviditeten och min karpaltunnel på mina händer. Du är grym på det du gör och jag kommer att rekommendera dig till alla jag känner! Keep up the good work!

Ghazal Delwer

Jag tycker du är den absolut bästa massör jag varit hos (och jag har besökt många). Du ger den bästa avslappningsmassage som jag upplevat samt att jag är väldig tacksam att du har lyckats lindra min mans karpaltunnelsyndrom såpass mycket att han fortfarande kan jobba som musiker utan att behöva operation. Tack Kajsa!

Åsa Kärrman