Nu kan vi väl ändå säga att våren är här, vädret till trots?

Vill slå ett slag för att följa oss på instagram där det snabbast kommer upp info.

Maria har precis avslutat första omgången med Yin + meditation och fick mersmak. Ny kurs börjar onsdagen den 19/4 och löper över 7 tillfällen. Tiden är 19.30-21 och praktiken är stillsam och introspektiv. Guidning genom anding och meditation och lång tid i varje position med mycket stöd av tillbehör. Syftet är att lugna ned nervsystemet och få bättre kontakt inåt samtidigt som mer utrymme skapas i kroppen också. Pris: 1750 kr totalt för alla tillfällen. Bokas här (mins 5 anmälda för att bli av) och dropin kommer att finnas i mån av plats.

Det är ingen nyhet att vi tycker att fötter är spännande och speglar mycket annat som pågår inuti. Dessutom är det dem som bär oss genom livet men ofta blir rätt taskigt behandlade. De är basen och kontakten med marken på vilken hela resten av kroppen vilar! En sten i skon förändrar hela din hållning, liksom klackar och snedbelastningar. Lördagen den 22/4 kl 15-16.30 får vi besök av fotexperten, Gourgen, från My Foot Function . Han kommer att prata om fötter ur sitt professionella perspektiv och erbjuder vidare workshops, övningar, nya perspektiv. Boka här I priset, 350kr, får du också en uppsättning tåspretare (värde 350:-) så att du kan börja din resa mot starkare fötter så snart som möjligt.

Sist men inte minst har vi ett erbjudande för att rivstarta systemet med vår Infraröda bastu under en månads tid. Kom 2 eller 3 ggr i veckan under fyra veckor och känn vad som händer! Du får 20% rabatt om du väljer 2ggr/v och 25% rabatt om du väljer 3ggr/v. Ta kontakt via mail@makasih.se eller boka in din försa tid och skriv erbjudande i meddelanderutan. Vi lägger upp tider löpande det går också fint att skicka förfrågan på tid. Det är samma kostnad oavsett hur många ni är i bastun. (För dig som kommer på behandling o vill basta direkt efteråt finns ytterligare specialpris. Ange när du bokar behandling om du vill basta så återkopplar vi)