Rusket är här och med det bastusäsongen:) Har du inte testat våran infraröda bastu än så är det dags! Den finns att boka precis som behandlingar. 

Vi har pågående renovering i lokalen, för närvarande berör det Kajsas rum, men det kommer att omfatta större delar av lokalen och vi tar det allteftersom. Vi ber om ursäkt för lite extra stök under tiden, men gör vårt bästa för att hålla så hög standard på allt som vi bara kan. Detta gör att vi är fler som samsas om samma rum och därmed är bastutiderna något begränsade. Vi lägger inte upp dem så långt framåt, men det går alltid att maila oss och fråga om det är någon särskild dag/tid som du gärna vill komma.

Maria påbörjar ny kurs med sju tillfällen med start onsdagen den 18 oktober. Tid är 19-20:30 och även denna bokas på timcenter. Bokning och betalning avser alla tillfällen, dropin finns i mån av plats. Under kursen undersöker vi vår inre värld för att lugna ett stressad nervsystem och få en större, mer holistisk förståelse för hur vi fungerar. Basen ligger i yoga men utförandet är lugnt och stillsamt med stor input av meditation för en ökad medvetenhet och närvaro i vardagen. Ingen förkunskap krävs och allt som behövs finns på plats.

Planen är sedan att erbjuda Soma move, en dynamiskt kraftfull men samtidigt mjuk klass, i december. I januari kommer en meditationskurs, på plats, alterntivt online, beroende på intresse.

Maria har nu även lagt till meditation som ett alternativ som one-on-one session i sitt utbud för den som är nyfiken. Detta bokas alltså precis som övriga behandlingar. Hon har sedan även längre meditationsprogram som löper över längre tid för den som verkligen vill dedikera sig och etablera meditation som en daglig praktik i vardagen (maila maria@makasih.se vid intresse)

Dessutom har vi en ny stjärna hos oss på onsdagar. Stina erbjuder healing och coaching, spana in henne. Mer info kommer, men det går att boka tid hos henne redan nu.