Det var ett tag sedan, uppdateringar sker oftast snabbare via våra sociala medier, men bättre sent än aldrig. Det rullar på under vårt tak och det senaste tillskottet består av två ayurvediska doktorer som kommer in istället för Susanna på måndagar och onsdagar under maj och juni månad. Det går att läsa mer om dem via Susannas sida och sociala medier och för tidsbokning, tryck här. Anju och Padmapriya sitter på enorm kunskap inom ett system som många i väst är helt obekanta med. De erbjuder hälsokonsultationer och kroppsbehandlingar.

I yogasalen pågår det också en del aktiviteter och kurser hålls löpande med olika lärare. Vi är inte en studio (iaf inte än) så bokningar sker, i mån av plats, hos respektive lärare. Vi brukar annonsera om det finns platser kvar. Under sommaren blir det uppehåll för att sedan dra igång igen till hösten. Enstaka event och workshops dyker upp emellanåt, vi har haft kakaoceremonier, soundhealing, kvinnocirklar och miniretreats. Finns tillgänglig att hyra vid intresse, vi söker också fler terapeuter att fylla upp på deltid. Rum finns tillgängliga halvdag/heldag/deltid.

Vi kommer att ha semester och vara borta en del i juli/aug, dock gäller inte det alla terapeuter. Förhoppningsvis gör Kajsa en efterlängtad comeback efter sommaren, håll utkik!